Langbrokrovej 75

Langbrokrovej 75

Plushuset - 130 kvadratmeter med skøn udsigt 

Plushusene har fået deres navn efter dobbelthusets form og er de største huse i Agerparken, på hele 130 kvm. Husets form giver det optimale privatliv og frit udsyn til naturen.
I husets store centrale opholdsrum på 51 kvm, er der et stort sydvendt panoramavindue, som inviterer naturen helt ind i stuen. Mod syd ligger ligeledes boligens 25 kvm store terrasse, som inviterer til hyggelige grillaftener og udsigt til det fredede naturområde, der starter for enden af grunden. Huset er udformet med et moderne tag med ensidig taghældning og en mursten i tidløs varme farver.

Når du har parkeret bilen i den rummelige carport eller cyklen i det integrerede depotrum, går du ind i entreen. Umiddelbart til højre findes bryggers, således overtøj og beskidte støvler kan gemmes af vejen. Fra entreen er der både adgang til de 2 store værelser på hver 10 kvm, samt til husets gæstetoilet med bad.
For enden af værelserne har du et stort soveværelse på 13 kvm, der har sit eget skønne badeværelse.
Opholdsrummet er boligens hjerte, hvor der lagt op til familiens fælles aktiviteter. Det lyse køkken har et fjernbetjent ovenlysvindue, og er placeret, så man har fri udsigt til stuens store panoramavindue.

Boligen har gulvvarme overalt i både egetræsgulvene og de smagfulde klinkebelagte områder med 30x60 klinker i lys, moderne grå nuance. Alt inventar er lavet af kvalitetsmaterialer fra Invita, og der er indbygningsspots i badeværelser og entre, armaturer fra Hansgrohe, samt hængetoiletter fra Laufen.

De 130 kvm bolig har stort set ingen spildplads, og egner så godt til både børnefamilien og seniorerne.   

Ønsker du at kontakte os vedr. denne bolig, så klik på knappen herunder og udfyld formularen.

Kontakt mig

Jeg vil gerne kontaktes om denne bolig

Udfyld formularen herunder og klik "KONTAKT MIG".
Du kan forvente svar fra os inden 24 timer på hverdage

AdresseLangbrokrovej 75 , 9310 Vodskov
EtageST
Størrelse130 m2
TypeRækkehus
Husleje -
Forbrug Ikke inkluderet - afregnes direkte til el-/vand-/varmeforsyningen
Depositum -
Forudbetalt leje -
Reserveret JA
Overtagelse pr. UDLEJET
Øvrigt Husdyr: Tilladt
Delevenlig: Nej
Møbleret: Nej
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System